Bismas

Staffordshire bullterrier för Lydnad-Agility-Bruks
www.bismas.se

Nytt om Mello

Kategori: Allmänt

Här kommer lite nya bilder på Bismas X-tatic "Mello". Kopiera även in en del av deras mail, vad ska jag säga, det är en Bismas hund helt enkelt ;-)
Full i fart MEN helt underbar *hjärta*

Hejsan : )

Tänkte skicka en liten hälsning från oss i Skåne.. Vi har det bara bra och Mello är helt underbar! Vi har fått många bud om folk som vill adoptera henne eller mer än gärna hade vela ha en valp från henne. Men icke, det är vårt lilla charmtroll och får förbli unik :) Hon gillar att vara ute i skogen och spåra, har vi varit en del med henne.. Hon är väldigt duktig på de! Slår jakthundarna här hemma ;) Hon har även fått vara med på sin första harjakt nu i höstas och de älskade hon Blinkar
Hon är en så glad och helt underbar hund!! ibland undrar vi vad vi har gjort för att förtjäna en så fin hund! Inget bus har det varit heller, mer än en toalettrulle och de e allt.

Blä o Mu

Kategori: Allmänt

Fota lite på hundarna i skogen idag. Fokus då på Blända, Av 50 kort fick jag ett ganska bra! Förstår verkligen inte hur en sådan söt hund kan bli så ful på kort!?! Helt hopplöst. Mu är ju tvärt om hon, kan ju typ inte ta ett dåligt kort.
Här kommer iaf några bilder från dagen:Ronja 4vec kvar

Kategori: Allmänt

Tog med mig hundarna till dagishagen idag. Så jäkla fint väder idag så skönt för hundarna att vara ute lite. 1,5 timme med lek samt godissök blev det. Sätter in lite bilder här nedan, kolla in Ronjas mage! 3veckor kvar och hon är redan stor. Huja huja hälsar hon :-) Ska bli väldigt intressant och se den 31 oktober hur många dom verkligen är.
Har även haft lite valpintressanter på besök, Ewony är fasen grym med folk som kommer. Det är en rasrepresetant av kalliber alltså. Charmigare hund får man leta efter *hjärta*
Här kommer lite bilder från dagen:

 Finaste Mor o Dotter ever *hjärtar*