Bismas

Staffordshire bullterrier för Lydnad-Agility-Bruks
www.bismas.se

Grattis G-kullen 2år!

Kategori: Allmänt

För 2 år sedan idag födde Ronja sin första kull, Bismas G kull. Det blev hela 9 valpar, 5 hanar och 4 tikar. Här kommer lite bilder och info om denna underbara kull:
Kurri, Bismas The One I want. denna hane stannade hemma i kenneln, han är röntgade med HD B och ED UA, och har ett första pris i lydnadsklass 1. Vi har haft lite otur med att komma med på MH, men nästa helg är det äntligen dags. Kurri är även UA på öga och patella.
Sigrid, Bismas Extraordinaty Girl. Sigrid är röntgad med A höfter och UA på armbågarna. Sigrid kommer göra MH om 1 vecka. Hon är utställd med EXC och CK, och blev 2ndra bästa unghundstik på rasspecialen 2013. Sigrid är sparad med avelsrätt och bor med underbara fodervärden Jessica Olsson.
Ella, Bismas She´s a Rebel. Ella är röntgad med HD C och ED UA. Ella är även UA på patella och ögon. Hon är utställd med EXC och bor tillsammans med Clara och familj i Tidaholm. 
 
Chili, Bismas In The End. Chili är röntgad med B/C på höfter och ED UA. Hon har även kollat patella och ögon med resultatet UA. Hon och matte Katrin har startat officiellt i Rallylydnad med godkänt resultat! Hela 90 poäng fick dom ihop. Chili är även MH testad.
 
Cena, Bismas Only for you. Cena bor i Norge tillsammans med matte Ann-Trine. Cena är mamma till en kull i Norge.
Mario, Bismas Best thing in town. Mari bor i Umeå med matte Annika och familj. Maria är röntgad med HD A och ED UA.
Bosse. Bismas having a blast. Bosse bor med Cecilia Lyhre i Stockholm. Han är röntgad med A höfter, ua på armbågar och ua på ögon.
Milo, Bismas Peacemaker. Milo bor i Norge med husse Steffen.
Staffar, Bismas Burnout. Staffan är röntgad med B höfter och ED UA. Även ögon och patella är UA. Han bor i Karlstad med matte Anna. Staffan ska göra MH om en vecka. Staffan är kastrerad.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: