Bismas

Staffordshire bullterrier för Lydnad-Agility-Bruks
www.bismas.se

Ella och Sigrid

Kategori: Allmänt

 Det är en väldigt spännande tid här fram över, många tummar hålls för en till fin Ronja kull här på kennel Bismas. Ronja X Helge kullen är den enda kullen som är planerad för 2014 och Ronjas sista. Planen för 2015 är att Ella och Sigrid ska gå i avel. Ella och Sigrid kommer från Ronjas första kull och är nu snart 2½ år gammal. Även kennelns hane Kurri kommer från den kullen. Så ni som inte planerar staffe förrens nästa år har även chansen att skaffa er en egen Bismas valp!
Sigrid
Ella
 
 

Ronja är parad med Helge!

Kategori: Allmänt

Under veckan har jag och Caroline varit och parat Ronja. Med oss hade vi också Vinna, Blända och Mini.
Vi bodde på ett jättemysigt Bed & Breakfast som hette Finast Torpgård (www.finastorpgard.se) och mellan parningarna så promenerade vi bland annat vid vackra Tjolöholmsslott och vid den vackra naturen runt Finas Torpgård.
Att ha med sig Vinna och Mini, två staffe tikar på 8½ månad kanske var en mindre bra idé. Dom ville inte sluta leka med varandra och kvällarna på B&B var allt annat än lugna haha...
Ronja och Helge fattade tycke för varandra och samtliga tre dejterna resulterade i häng. Stort tack till Nicklas och Lollo på kennel Ballstaff för det trevliga bemötandet, gott fika och äran att få använda er toppen kille Helge!

Här kommer lite bilder från veckan
 
Hela gänget på väg mot Göteborg
Vinna och Blända vid Tjolöholms slott

Vinna och Mini, båda 8½ månad gammal, skiljer endast 3 dagar i mellan dom.
Hängning nr 1 mellan Ronja och Helge.
 
Den obligatoriska uppställningsbilden <3 Ronja och Helge <3
 
Nu håller vi tummarna för valpar i mitten av April <3
 
Jag kommer söka fodervärd/värdar till denna kombinationen. 
För mer information maila mig: winitza@hotmail.com