Bismas

Staffordshire bullterrier för Lydnad-Agility-Bruks
www.bismas.se

Ja vad ska man säga...

Kategori: Allmänt

Krut, Krut, Krut... Du lever verkligen upp till ditt namn. Utan nån vidare träning, och vissa moment som vi inte ens satt ihop (runda kon och rutan) samt sitt i grupp som matten inte haft en tanke på att träna, så blev det en spontananmälan och tävling två dagar senare. Det resulterade i en andraplats och ett 1a pris i nya class1 *woop woop*. Jag va dock inte alls nöjd, Krut va överladdad och pep sig igenom hela fria följet 😅 vilket syntes på poängen. Massa slarvfel, men som sagt, vi har knappt tränat. Domaren blev totalt frälst i jycken dock, och jag fick så mycket beröm och lovord, han hade inte sett en så bra hund på många år och vi kunde med lätthet ta oss till SM om matte skötte sig 😏 Jag har nog aldrig blivit så överöst med beröm tidigare, så extremt kul att höra av en domare som dessutom har en helt annan typ av hund. 
Jag har verkligen fått en riktig stjärna, han är så extremt rolig att träna, och lär sig fruktansvärt snabbt. Det krävs inte många repetioner för att han ska fatta, och när det väl sitter så sitter det som berget. Ibland lite för väl dock, då han ibland tycker att han kan göra momenten utan mig 😅 Men men, lyxproblem kan jag tycka. 
Det är fan en ynnest att få äga en sån här hund, och känslan när vi kliver ut på plan är så häftig, det är VI. Trots total katastrof, så är lägstanivån extremt hög 💪 
 

Valpboom!

Kategori: Allmänt

Här händer det grejer på valpfronten! Kruts valpar har nästan blivit vuxna (typ, jag glömde ju uppdatera när dom föddes) och Kurri har blivit pappa igen! 
Jag och Krut va och hälsade på hos hans bäbisar förra helgen hos kennel Mindblowing, va man inte valpsjuk innan så blev det totalt tvärkört där och då ♥️ Hjärtat smälte och jag föll pladask för dom små Krutkopiorna 😍
 
Tiken kommer stanna hos uppfödarna och hanen kommer att flytta till en vän till mig, blir kul att få följa honom genom livet!
 
 
Även Lumi och Kurris valpar har kommit, dom är nu 2 veckor och kennelmamma Caroline har redan fullt upp 😅  Det är redan full fart i valplådan. Det finns hanar tillgängliga, det kommer garanterat bli roliga hundar för den som vill träna/tävla aktivt! Jag va själv jävligt sugen på en liten kille, men tyvärr är tajmingen inte den bästa så jag får gott bita det sura äpplet och bara gotta mig i gulliga bilder. (Och så tänker jag intala mig själv att valpar faktiskt är jävligt jobbiga 😅)
 
 
 
Sist men inte minst så tänker jag skryta om min lilla Krut som blev uppflyttad till Lägre klass spår förra helgen! Dessutom vinst! Fy fan vilken guldhund jag har. 
Grattis till oss ✌️😆
Sista fotot är taget av Jennie Holmberg, kennelmamma till Kruts bäbisar 😍