Bismas

Staffordshire bullterrier för Lydnad-Agility-Bruks
www.bismas.se

Mitt Mandomsprov

Kategori: Allmänt

Har ångest så jag nästan dör, ser inte fram emot kommande vecka.
 
Jag försöker vara en snäll människa, tänka och hjälpa vänner,familj och de som skulle behöva det. Jag är född med otur och har vant mig leva med mina motgånga. Livet är hårt och tufft, så what liksom, är väl min livsfilosofi. Det man inte dör gör en starkare, och det har jag lärt mig leva efter. Att de blir fler och fler motgångar är bara svälja, mammas canser, pappas hjärta,höft mm, sjuka hundar mm,, livet går vidare Bara gå upp varje morgon och göra det man ska. Men nu kanske det inte är så. Iaf känns det svårare och svårare för varje dag att tänka så just nu. Orsakerna är många men framför allt dt jag skriver här nedan:
 
På onsdag ska Moha in och få sin "bedömning" "finns det nått att göra för henne eller ej?" Kan inte beskriva med ord hur tufft det är för mig, och de dagarna fram till det kommer vara. Moha är inte bara en hund för mig hon är mer eller mindre min sambo. Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan henne. Och för en sån korkad sak också. Hade det varit en bilolycka är det ju bara så, men för att man lämnat in sin hund för att operera bort en tand och får tillbaks en hund med ett helt trasigt vänster framben, det känns mer än orättvist inte bara för henne, men till och med för mig.
 
Moha kämpar på, jag märker hon har ont men får man springa lite i skogen är det ok, asvalltpromenader går hon knappt med några meter på ens nu . Hon kan inte gå upp och ner för trapporna TUR jag har hiss. Hon har pallar hemma så hon ska komma upp i sängen osv. Men hon är ju glad, och har bättre och sämre dagar.
Jag vet inte om jag är en djurvän eller djurplågare längre. Men på onsdag som sakt ska jag få veta.om det finns nått att göra för henne, eller om detta är hennes liv, isf är det ju inget. (inte lätt att skriva när tårarna rinner och man måste snyta sig varannan sekund) Men jag måste få ur mig det här.
 
Som det inte vore allt:
Ewony har haft en knöl som växt, vi har bestämt inga mer operationer på henne efter allt hon gått igenom. Hon är livrädd hos vet. I torsdags ska hon hoppa över en gren, bedömde avståndet fel och gick rakt in i den. Knölen har nu spruckit, ser inte direkt bra ut, plus att benen såklart fick sig en törn och hon är halt igen.
 
Så på fredag är det även dax för Ewony att få sin "dom/domm?" Vet inte hur det stavas men det känns verkligen skit samma just nu.
Ewony är världens goaste/gladaste hund, hon blev aldrig äldre än 1år och de tror hon är ju fortfarande trotts skador mm helt säkert att hon är 1år än. Hur tar man bort en sån hund?  Hennes sista blick till mig kommer inte vara tack, utan varför då?
(ni får ursäkta om det är fel stavfel än vanligt, kan inte ha på mig glasögonen pga alla tårar)
 
Vad FAN har jag gjort för att förkänna all denna olycka,kan man aldrig bli beskonad? Jag gör allt i min makt för för att va en god människa, jag gör allt för mina hundar, gått upp i tid på jobbet för jag behöver mer pengar, säljer allt jag inte är i akut behov av då räkningarna hopat sig.
 
Vet inte vad jag vill säga med detta igentligen, om ni inte hör från mig på ett tag efter fredag vet ni varför, om jag får glada besked kommer ni bli bombade med dom. Av gjädje såklar, massa glädje. Men jag är rädd och orolig och vill faktist inte belasta er mer med detta fast jag kan hålla på timmar till, detta är trotts allt min smärta.
 
Men förlorar jag båda mina tanter på 2 dagar vet i fan om det inte är psyk ni får hälsa på mig på efter det.
 
Mina bästa tanter, håll tummarna för oss <3