Bismas

Staffordshire bullterrier för Lydnad-Agility-Bruks
www.bismas.se

BISMAS 10 ÅRS JUBILEUM

Kategori: Allmänt

I helgen gick kennelns jubileumsträff av stapeln på Kronbacken i Kil. Träffen kunde inte ha inletts på ett bättre sätt då Kennelmamman och Kurri på fredagkvällen startade Lydnadsklass 3 på Kil BK med klassvinst och ett 1a pris! 269,5 blev poängen!
 

På lördagen började dagen med ett pass agility för Johanna Karlsson. Johanna har Perrin från A-kullen och Faile från D-kullen. Hon är domare och instruktör i agility och har med Perrin varit reserv i agilitylandslaget.
Bismarck från H-kullen provar agility med husse Mikael.
Ådi från I-kullen med husse Karl fick också prova
Maskoten Nova ("storasyster" till Krut) fick också testa.
Under tiden agilityn pågick kunde man också få sin hund fotograferad av proffsiga Hundfixarna. Väntar spänt på resultatet! Efter att alla fått prova agility tog vi lunch rast för att sedan under instruktör Josefin Widfonds ledning få prova på rallylydnad. Här visar Josefin hur det går till tillsammans med Vilja från F-kullen.

Maria och Sam från I-kullen hade tjuvtränat
 
Johanna och Perrin från A-kullen likaså. Perrins fina syster Faile från D-kullen var också på plats, men hon ville inte alls fastna på kort.
Krut från K-kullen kollar hur det går till
Mario från G-kullen och matte Annika tränade också rallylydnad. Ekipaget reste ända från Umeå för att deltaga i träffen.

Efter rallylydnaden hade vi fika som efterföljdes av en tipspromenad.
Vann tipspromenaden gjorde Johanna och Karl.

Söta Roxy från J-kullen tittade också förbi
Vilja
 
 
Mario
Bismarck
Mamma Sigrid tittade förbi. Här med Krut och Hedwig från K-kullen.
Sam myser med matte och husse och storesyrran. Matte Maria var också snäll och sponsrade tipspromenaden med priser, stort tack till Maria för hennes generositet. Hennes alster hittar ni här!
Chili från G-kullen kikade förbi med matte Katrin.
Ylle från I-kullen med matte Anna tränar kontakt inför rallyträningen.
Ylles bror Staffan från G-kullen var också där såklart
Grillning och gemenskap genomfördes både fredag och lördagkväll på mysiga Kronbacken. Lite diplom och medaljer delades ut till deltagarna, här är Vilja med sitt:
Wilbur från A-kullen finns tyvärr inte med oss längre, men han finns fortfarande i våra tankar. Wilburs matte Karin  är ett hängivet Bismasfan och har träffat samtliga Bismas valpkullar i valplådan utom en. Att Karin skulle dyka upp på 10års jubileumet var självklart :)
Kennelmamma Terese hade också fixat jättefina armband till deltagarna
 
Tyvärr fastnade inte alla deltagara på kort. Men Kennel Bismas vill i alla fall tacka samtliga deltagare för att ni gjorde denna helg till ett lyckat event. Vi är så stolta över alla underbara valpköpare som gör ett sånt himla fint jobb med att förvalta vår uppfödning. Tack!
 
Ett extra tack till Maria Barkhult, Mikael Pigall och Anna Pelz för att ni hjälpt till och sponsra med priser till helgen!