Bismas

Staffordshire bullterrier för Lydnad-Agility-Bruks
www.bismas.se

Agilitytävling

Kategori: Allmänt

Idag var jag och tittade på när Johanna och hennes syster tävlade agility Är väl ungefär 1gång per år jag har denna chansen då de kommer till Karlstad och tävlar. Och FASEN vilket bra jobb Johanna gjort med båda sina 2grisar. Johanna tävlar med två av mina uppföddningar, Perrin: Bismas Magic-Touch från min A-kull samt Faile: Bismas Pleasure Little Treasure från min D-kull. Kan ju medela jag är mäkta stolt över dom *hjärtar* 
Jag kan väl säga såhär, johanna skämde INTE ut staffen som ras idag. Skit bra jobbat Johanna!! 
Vet att hon iaf placerade sig i 2klasser med Perrin, Faile fick iaf 5fel i en av sina klasser tror den andra var en tråkig diskning på sista hindret men kommer inte riktigt ihåg. Bra såg det iaf ut, lungt/sansat men med mycke mycke fart, pricis så jag tycker agility ska vara. HATAR att se superstressade hundar som skäller sig igenom hela banan. 
 Själv blir lätt stressad av agilitymiljön, många hundar som skäller och det är för min super kontrollerande hjärna alldeles för stökit. Jag har bara lust att ta en megafon och styra upp allt. Hehe ja ni kanske börjar förstå varför lydnad passar mig så bra *ler* Helt slut efter en dag som denna. Blända var också med och kolla läget en sväng, var lite läskit först men tro fasen det hon är ju bara 11veckor. Skötte sig annars helt klart godkänt. Hon var helt klart dagen stjärna. Hur många som helst som kom fram för att prata/fråga om henne. Vad det var för ras osv osv.  Också en del som exakt visste vem hon var då henns uppföddare har hennes bild på första sidan på sin hemsida. fick också en hel del "vilken fin shelti du har" vilket jag personligen tycker var lite märklit men då vet jag helt ärligt inte hur en shelti ska se ut, kanske de är lika som små? 

Men fan vad kul det är att se på agility nu förtiden. agilityn har gått framåt så mycket, väldigt sällan man ser folk skrika sig igenom ett lopp nu förtiden, Bra handling på de allra flesta. Helt underbar att se det flytet de flesta faktist har med sina hundar. Förutom Johanna och Cicci (hennes syster) var också Fanny Gott där och tävlade idag. Hon imponerade stort. Är en av dom jag verkligen gillar, fasen vilka fina lopp hon gjorde (tror hon placerade sig topp3 i alla sina lopp, inte illa) Ciccis labbe Lipton gick också satans bra, Han är också helt underbar att se på banan. Cicci och han har ett helt underbart samspel, kan nästan tro de kan läsa varandras tankar, underbart att se.
Tror att även dom placerade sig topp 5 alla sina lopp.
GRATTIS Johanna och Cicci och tack för en underbar dag men AS BRA agility!! Kram

Glömde kameran så snodde från Johannas hemsida http://www.hapenidi.se/
Ha det gött allihopa!!

Johanna, perrin,faile samt ida


Älsade Faile


Vackra vackra Perrin
en bonusbild på underbara Lipton