Bismas

Staffordshire bullterrier för Lydnad-Agility-Bruks
www.bismas.se

Ja vad ska man säga...

Kategori: Allmänt

Krut, Krut, Krut... Du lever verkligen upp till ditt namn. Utan nån vidare träning, och vissa moment som vi inte ens satt ihop (runda kon och rutan) samt sitt i grupp som matten inte haft en tanke på att träna, så blev det en spontananmälan och tävling två dagar senare. Det resulterade i en andraplats och ett 1a pris i nya class1 *woop woop*. Jag va dock inte alls nöjd, Krut va överladdad och pep sig igenom hela fria följet 😅 vilket syntes på poängen. Massa slarvfel, men som sagt, vi har knappt tränat. Domaren blev totalt frälst i jycken dock, och jag fick så mycket beröm och lovord, han hade inte sett en så bra hund på många år och vi kunde med lätthet ta oss till SM om matte skötte sig 😏 Jag har nog aldrig blivit så överöst med beröm tidigare, så extremt kul att höra av en domare som dessutom har en helt annan typ av hund. 
Jag har verkligen fått en riktig stjärna, han är så extremt rolig att träna, och lär sig fruktansvärt snabbt. Det krävs inte många repetioner för att han ska fatta, och när det väl sitter så sitter det som berget. Ibland lite för väl dock, då han ibland tycker att han kan göra momenten utan mig 😅 Men men, lyxproblem kan jag tycka. 
Det är fan en ynnest att få äga en sån här hund, och känslan när vi kliver ut på plan är så häftig, det är VI. Trots total katastrof, så är lägstanivån extremt hög 💪 
 
Kommentera inlägget här: