Bismas

Staffordshire bullterrier för Lydnad-Agility-Bruks
www.bismas.se

Playdate

Kategori: Allmänt

Idag träffade jag, Ronja, Blända, Kurri och Phu, Katrin med Chili, Anna med Staffan och Jessica med Sigrid för valpbus i hagen på jobbet. Helt underbart att ha så många av dom i Karlstad så man får tillfälle att göra sånthär. Stod mest och smålog hela tiden av mattarnas berättelser om sina små. Alla är verkligen helt sjukt duktiga med sina små och har redan nu bra kontakt och relation till sina respektive valpar *hjärta*
Har också fått rapporter från alla andra valpköpare, alla är skit nöjda med sina små, När Cenas ägare från norge ringde och uppdaterade blev det nog glädje tårar i både mina och hennes ögon. Känns så bra i hjärtat att höra hur glada alla är över sina nya valpar.

Phu söker fortfarande rätt hem. Han är 12 veckor på tisdag.

lite bilder från dagen:

phu


Staffan och Sigrid


Katrin med de små


Chili och staffan i full fart


Phu


Ronja


Blända o Kurri


Och såhär trött blev Kurri av syskon/mamma o kompis lek *ler*

Sim/rehab

Kategori: Allmänt

Jag har sen ungefär 2,5år nu simmat mina hundar regelbundet. Började simma då jag rehabade Ewony efter sin skada.
Mina hundar älskar att simma. Sen gör det verkligen under iaf för mina hundar i både kondition och fysik.
Just nu simmar jag Ewony och Moha 1gång i veckan (blända och ronja simmas i mån om tid), kör lite oftare nu då Mohas tå spökar, annars simmar jag varannan vecka under hela höst/vintern. På sommarna blir det mer, men då utomhus.

Efter vi simmat lägger jag Moha/Ewony på vibbplatan. Detta är en vibbrationsplatta hundarna avgudar. OM jag nångång vann mycket pengar skulle detta vara nått av det första jag införskaffa.
Hundarna ligger och tittar och grejar i typ 10-15min men innan de 40min är slut sover de båda två varje gång. Blända brukar få köra lite på balansbollen medan staffarna gottar sig. Inte för det gör henne nått, hon gillar verkligen sin boll. *ler*

Här kommer lite bilder från dagens pass:

Kurri

Kategori: Allmänt

Kärt barn har många ansikten *skrattar*