Bismas

Staffordshire bullterrier för Lydnad-Agility-Bruks
www.bismas.se

Valpar planeras efter Ronja till våren.

Kategori: Allmänt

Valpar planeras till våren efter Ronja, tänkte att jag skulle dela med mig om lite info om henne:
Bismas Flute Loop "Ronja"
HD: A/B ED:0
L2HGA och HC Clear
Mentalbeskriven
Öga: UA
 
Ronja har 2 rally titlar: RLDN och RLDF. Hon har också två 1:a priser i Lydnadsklass 1, båda med klassvinst. Ronja blev BIS-2 avelsgrupp med 4 av sina avkommor från Bismas G kull på Rasspecialen i Gränna 2013 under domare och rasspecialisten Paul Stanway.
 
Ronja är en mjuk tik med ett tydligt hundspråk. Hon funkar i alla situationer och har en tydlig av och på knapp. Hon tycker att lydnad och rally är jätteroligt och hon är väldigt lättbelönad. Hon har ett stort föremålsintresse och jättefin kamp lek. Hon svarar också väldigt bra på röst eller godis belöning. Hon har inga problem att nöta samma moment om och om igen och är en fröjd att träna med. Ronja debuterade i rallylydnad efter att ha bott hos Caroline i endast 6 veckor. Ronja flyttade till Caroline i Sandviken påsken 2013 efter att ha bott hos mamma Marianne innan.
Hemma gör Ronja inte många knop, hon blir inte uttråkad eller ostimulerad om man är sjuk och sängliggandes flera dagar i sträck, utan är en väldigt lugn och ostressad hund.
Ronja är en hund man kan lita på i alla situationer, hon är lyhörd och har sällan koppel på sig. Hon är lite som en fin dam, det är under hennes värdighet att jaga katter eller svara upp mot bråkiga hundar. Men hon har ändå barna sinnet kvar vid 6 års ålder, hon är den självutsedde lekledaren när hon träffar sina äldre valpar och bangar aldrig för en brottningsmatch med hunden Mini som hon bor med.
Ronja har haft 2 kullar tidigare och är en underbar mamma. Totalt 11 friska och sunda valpar är Ronja mamma till. Detta blir Ronjas sista kull och planen är att spara flera av valparna på foderavtal.
 
Ronjas MH diagram
 
Ronja med 4 av valparna i G kullen blir BIS-2 avelsgrupp en väldigt varm dag i Gränna
 
Ronja efter en klassvinst i Lydnadsklass 1
 
 
Vid intresse för en Ronja valp kontakta Terese på 0768-655559 eller [email protected]
Info om hanen kommer snart!
 
 
 
Kommentera inlägget här: